tenk over det!

Hei!

husker du den gangen du var ung, og hadde ingen bekymringer, da du var ute og lekte fra morgen til kveld, var ute og lekte med venner, klatret i treer, lekte med pokemon, det er den beste barndommen man kan få, men barndommen gikk så utrolig fort over, plutselig står voksenlivet for tur, der alt presset kommer, du får regninger, du skal leige eller kjøpe leilighet for første gang i livet og flytte ut fra den trygge leiligheten hos mamma og pappaen din det kan ver vansklig og man får det presset om og ha en 100 % jobb og ha fullført en utdanning, det har ikke jeg, jeg lever det livet der jeg er uføretrygdet for jeg sliter så masse og klarer ikke og komme meg ut i full jobb, så ikke døm folk fordi dem går til nav for og få hjelp , for at di har en god grunn til og gå på nav, det kan vere demmes psykiske helse eller fysiske helse, er så mange grunner til at en person ikke klarer og komme seg ut i full jobb! er mange som sier at vi som går og får hjelp av nav, at vi snylter på staten, men det kan hende det er noen som gjer det, men di fleste har en veldig god grunn til hvorfor dem går til nav og få hjelp, det viktigste er at dem er modige nok til spørre om hjelp!

så i stede for og dømme dem, så spørr heller, og ver der får dem uansett hva som er grunnen!  

 

 

4 kommentarer

cecilie

31.03.2017 kl.20:07

Viktig å ikke dømme. Siden jeg er sosionom student er det spennende å spørre hvor mye du synes det er riktig at NAV stiller krav? Synes du det er riktig at man får krav om å møte opp, sende meldekort, gå på kurs etc?

Ann Siren Moe Nilsen

31.03.2017 kl.20:08

cecilie: ja syns det er riktig !

Victoria Larsen

31.03.2017 kl.21:34

Jeg ønsker deg en fin fredagskveld :-)

Ann Siren Moe Nilsen

01.04.2017 kl.19:42

Victoria Larsen: håpe du får en fin helg :D

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Norske blogger

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits