Hei!

kjenne du til den følelsen der du får pustevansker, hjertebank, skjelving, brystsmerter, da har du garantert hatt panikk angst, det er noe jeg har veldig ofte, og det kjennes ut som jeg skal dø, det kan vare i noe minutter, og det kan komme opptil flere ganger om dagen til bare noen få anfall per år, når di kommer så veit jeg ikke va jeg skal gjere, jeg får panikk, får meg så kommer di ofte om natten men av og til tidlig om morgenen! ca 15-20 % av befolkningen opplever panikkanfall i løpet av sitt liv, det er høres kanskje ikke så mye ut med det er litt. jeg har levd med det i noen år, og det kommer ikke bare litt hos meg! det er en veldig ekkel følelse og få, men man vet ikke helt hvorfor det kommer! 

har du opplevd det?


#psykiskhelse #helse #meg #panikkangst 
 


  1 kommentarer på "panikk angst!"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits