Hei!

no skal jeg fortelle noe om fortiden min, for 2 år siden ca, jeg hadde andre venner enn dem jeg har no og får og si det så var jeg i feil miljø, jeg drakk hver eneste dag, og ikke bare litt, jeg var utrolig langt nede og hadde andre venner som og gjorde det, og jeg sjønte ikke det selv, før psykologen jeg gikk til på det tidspunktet og familie blei bekymra for meg, jeg blei innlagt på psykiatrisk, og sjønte forsatt ikke at jeg holdt på og havne feil vei, selvom jeg viste det innerst inne! alkoholen kan ødelegge så mye et menneske, tar man og misbruke det og drikke det hver dag, jeg viste ikke hva jeg holdt på med, begynte og drikke fra jeg sto opp til jeg gikk og la meg og sonn holdt det på hver dag! 

alt er helt forandret no etter jeg kuttet den gjengen jeg var med før helt ut, og har ingen kontakt med dem, og har skaffet meg et nytt og bedre miljø og er bare med folk som er postivet og ikke drikker så masse og har gode støtter rundt meg som jeg er utrolig glad for den dag i dag at jeg er helt forandret på noen få år, jeg drikker no men det er mye mindre enn det jeg gjorde før, og no kan jeg gå på en fest og vere edru, det klarte jeg ikke før, jeg er glad for at jeg har klart dette! og funnet verdens beste type og ser fremover i livet som ikke kun dreier seg over alkoholen! 

så det jeg vil si til dere som og drikker litt får mye enn hva som er normalt og tenker over det no, snakk med noen enten familie, venner, psykolog eller andre du stoler på, og få hjelp før det blir får gale og viss du har venner som du ser drikker for mye, prøv og snakk med hu, om koffor hu drikker så mye som hu gjør, eller viss hun ikke vil høre, skaff hjelp til hun! til slutt vil hun takke deg for at du er en utrolig god venn ! 


  1 kommentarer på "jeg hadde et lite alkoholproblem!"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits