hits


Hei!

i morgen den 1 august så er det 7 år siden livet mitt blei snudd på hodet og livet mitt blei helt forandra,  jeg forandret meg veldig som person, begynte og slite med angst og depresjon. jeg mistet den personen som jeg har vokst opp med og som har lært meg masse nye ting, og vert der for meg i tykt og tynt, jeg mistet min mamma på grunn av kreft, den snille, vakre, perfekte personen i mitt liv, fikk den sykdommen! jeg kommer til og felle et par tårer for deg min kjære mamma! du leste bloggen min når du var i livet så håper du forsatt leser den selvom du er på eit bedre sted! jeg elsker deg og jeg savner deg hver eneste dag! men på sonne dager som det her så er det ekstra vanskligt og tøft.  selvom jeg veit du alltid vil vere med meg i hjertet mitt! jeg veit du passer på meg! du er min engel!

bilde: google


  1 kommentarer på "snart 7 år siden!"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.