tivoli

hei!

i går så begynte dagen tidligere enn jeg pleier og stå opp på en lørdag, i går sto jeg opp kl 6 for så og kjøre hjemmefra kl 7, fordi vi kjørte og henta ei vennine av meg hjemme hos seg selv, får og kjøre til haugesund, me hadde en koselig 2 timers tur i bil, jeg , typen og venninen min, så kjørte vi til amanda og var gjennom nesten alle butikkene der og shoppet, spiste litt og hadde det veldig gøy, så kjekt har ikke jeg hatt på lenge, og etter noen timer på amanda, så kjørte vi til tivoliet og brukte en times tid der, og jeg vant en bamse som er utrolig koselig og tokk 3 karuseller, er så gøy med fart og spenning på tivoli, elsker det! og etter en time der så begynte tiden hjemmover, som gikk utrolig fort! men har vert en fantastisk tur med kjekke folk! og når vi kom hjem så sminket jeg meg og pyntet meg litt, for da skulle vi drikke litt med gode folk! som og var veldig kjekt! men var veldig sliten og trøtt på kvelden der kjente jeg !

håper alle sammen har hatt en veldig fin helg! 

planlegge helgen!

Heisann!

no sitter jeg her og vente på at paradise skal begynne på tv om en halv time, og så sitte jeg her og prøve og planlegge helgen min, jeg veit hvertfall at jeg skal på kino i morgen og se på sjønnheten og udyret, som jeg gleder meg veldig mye til men resten av helgen er forsatt usikker, har veldig lyst og gå ut på byen for det er veldig lenge siden sist jeg har gjort, jeg har ikke vert ute på byen siden før jeg traff ole martin som er over 9 mnd siden så det er en god stund siden! 

håper alle dere får en utrolig fin helg!

- hva ska dere gjere? 

 

dette bør du vite før du skaffer deg katt!

Heisann!

katter er noen fine og renslige dyr, som er veldig lett og skaffe seg, jeg har hatt katt så lenge jeg kan huske så derfor skal jeg komme med litt før du skaffer deg katt, som du burde vite!

hvor tidskrevende er det og ha katt?

det er ikke like tidskrevende som og ha hund, men det er veldig stor forskjell på inne og utekatter, innekatter blir veldig knyttet til sine eiere, og trenger derfor oftere kos, og aktivtetnivået er naturligvis lavere enn hos en utekatt, og di er derfor avhengig av at eieren aktiviserer katten inne. utekatter blir ofte mer selvstendig, egne og ikke så kosete så di krever ikke like mye med innekatter. ellers er det mat og vann som skal skiftes daglig og doen skal tømmes. min katt er korthåret og trenger ikke så mye pelsstell men har du en langhåret så krever det selfølgelig mer pelsstell!

Hva koster det og ha katt? 

Dyrelegekostnader: 

det koste en del og gå til dyrelegen, vi fikk våres katt i november og alerede brukt en 1000 lapp ca på hu hos dyrelegen, men når med kjøpte hu så betalte med 2000 men det var med chipp, vaksine, sterilisering, det kan komme uforusette utgifter at katten blir syk og alt, som gjøre at du må ta hun med til dyrelegen!

mat: 

vi kjøpe mat hos dyrebutikken, mat fra royal kanin som koster ca 500 eller noe, det er viktig og legge litt penger i maten til katten, for det er den maten du gir katten, våres får forsatt mat for kattunger frem til hun er 1 år som hun blir i mai. 

kattesand: vi kjøpe kattesand fra europris som blir ca 100 kr på, men det går naturligvis litt kattesand, og det koster og en del penger i lengden!

hva viss du skal på ferie? 

viss vi skal på ferie, så er det alltid noen som er her og passe på katten daglig, som gir hu mat, vann og kos, det er viktig viss du skal på ferie eller noe at du har noen som kan vere der eller som kan vere litt med katten hver dag! har du en utekatt, så kan ikke du bare slippe den ut og sette mat og vann ut og dra en uke på ferie, da er det viktig at du avtale med en venn eller nabo og få hu til og slippe ut og inn katten noen ganger om dagen og sette på frisk vann og mere mat! 

så viste dere dette? 

Vinterferie!

Hei!

no har jeg endelig ferie, og denne ferien komme jeg til og bruke på bloggen, så det komme en del innlegg i løpet av denne ferien! så håpe alle får en fin helg og en fin ferie får dem som har det!  

Frisør!

Hei! Da va da en tid med litt forandring, å det var godt å få av litt slitt hår!

Hva syns dere?

ny data!

endelig, i dag så tokk den andre dataen min kveld og ikke ville på så da var det på tide med en ny en, er veldig fornøyd med den alerede! og den er grei størrelse på når jeg skal ta den med meg noen plass! 

 

Er ikke lett!

Heisann!

ville bare sei at av og til så er det ikke lett og vere i en annen kommune enn der vennene mine er, og ikke ha noen og ver med på fritiden, utenom kjæresten, men trenge vennine tid og av og til, jeg trur jeg har 2 venniner og noen kompiser i denne kommunen men di er opptatt med sitt, så dem har ikke alltid tid til og vere med meg heller, bare sitter her i denne stuen både dag ut og dag inn, utenom når jeg er på skolen! det kan jeg si at sliter meg veldig ut, når jeg aldri er ute og er med vennene mine og har ikke så mange venniner heller kan jeg og si!  

Dyrelegen!

Heisann!

denne dagen har gått så veldig fort, først sto jeg opp klokken 6 så sminket jeg meg og slappet av mens jeg såg på tven, og så ventet jeg til klokken blei 9 så ringte jeg til dyrelegen og sporte om da va mulig og komme inn for at di skulle se om hva et sår som pusen min har på kinnet er, så dro jeg på skolen, så dro jeg til dyrelegen, og det var at  hu hadde klødd seg selv til blods, som kan vere allergi, så hun fikk en salve som hun skulle smørre på, så håper det hjelpe!

så håper alle får en utrolig fin dag! 

sove på stord til i morgen!

Hei! 

No holde jeg på og gjere meg klar for og ta bussen for jeg skal til stord for skal på et møte i morgen, så derfor skal jeg sove hos min søster fra i natt av, som håper på at blir kjekt! og i morgen så skal jeg tilbake til kvinnherad til kjæresten min og katten våres som jeg gleder meg til!

så håper alle får en fin dag! 

Jeg er syk!

Heisann!

no kommer jeg mitt første innlegg på en stund, og grunnen te fraværet mitt fra bloggen er at jeg er syk, forkjølet og slapp og har nesten bare logge i sengen og sett på serie, og da har bloggen og youtubekanalen min blitt satt litt på vent, og når jeg er frisk og rask igjen, så har jeg en del innlegg til dere, har ikke vert på skolen i dag og skal ikke i morgen heller, så får jeg håpe at jeg snart er helt frisk igjen! kjenne jeg begynner og bli friskere! enn jeg har vert i di siste dagene! men jeg kommer tilbake hit for fult når jeg er helt frisk igjen!  

Februar 2017!

Heisann!

no har vi allerede gått en mnd av dette året her, denne februaren begynte ikke så utrolig bra får det begynte at jeg blei syk, forkjølet, slapp, vondt i hode, vondt i halsen, er ikke bare og begynne en ny mnd på denne måten, men skolen skal jeg på, selvom jeg kjenner at det hadde vert godt og sovet, men har bare denne dagen igjen på skolen før jeg har helg og kan slappe av med god samvitighet!

håper alle får en fin dag og en god helg når den tiden kommer! 


- har du vert syk dette året? 


 

 

har jeg forandret meg på 2 år?

Heisann!

sitter og ser på gamle bilder av meg, syns jeg har forandret meg utrolig mye! 

her er et bilde av meg for nesten 2 år siden

her er et bilde av sonn eg ser ut no!

hva syns dere?


 

lov og drømme!

Heisann!no har jeg vert på skolen og no sitte eg godt plantet i sofaen, og ser på dataen, sitte og ser på hoteller i spania, jeg har ikke tenkt og reise enda, men det er lov og drømme, vertfall når det er kaldt i luften her i norge, så friste det og bare ligge på stranden og nyte en god drink, man leve bare en gang, så man må jo nyte livet, så blir vell en ny sydentur en gang! men veit ikke når om det blir om det blir om 1 år eller lenger​! men er lov og se på bilder av hotell i syden og drømme litt!

jeg elsker og reise, og se verden, hadde jeg hatt mye penger så hadde jeg garantert reist mye mer!

Bilder: når jeg var i gran canaria i 2013

 

hva vil dere jeg skal blogge om?

Heisann! 

i går blogget jeg ikke får jeg kom ikke på ka sku blogge om, så no spørr jeg dere hva dere vil jeg skal blogge om? så hva liker dere og lese om? 

skal jeg lese din blogg?

Hei

jeg trenge litt nye blogger og lese , og ny inporasjon, så da tenkte jeg og høre om dere hadde noen blogger eller noen blogger dere liker og lese så er det bare og skrive det i kommentarfeltet, så bare skriv bloggadressen så kommer jeg innom bloggen og kanskje legger til en kommentar!

 

Dagens outfit!

Hei!

Denne bloggen blir ikke den beste for no blogge jeg gjennom telefon, for no er jeg på stord å skal på møte med psykiatrisk sykepleier!

skolen!

Hei!

da har jeg våknet, sminket meg, og gjort meg klar til en ny dag på skolen, kjenne det hadde vert godt og sovet litt lenger i dag men har bare 3 timer på skolen i dag da, og så har jeg fri i morgen, får jeg har bare 3 dager på skolen i uken, får jeg trur ikke jeg hadde klart en helt vanlig uke! men det er likevell godt og komme seg litt ut, når man har sotte hjemme og hatt friår så er det deiligt og ha noe og gjere på i hverdagen!  

livet var mye bedre når vi var små!

Hei!

Huske du den tiden når vi ikke hadde noen bekymringer, og livene våres var perfekte, vi var ute til langt på kveld og lekte boksen går, og mange andre leker ute, klatret, ramlet, grein og lo, og vi hadde en perfekt barndom på den måten, det er når vi blir eldre at vi sjønner at livet er verre enn vi trudde for noen år tilbake i tid, jeg kan virklig si jeg savner den tiden, da vi hadde gode venner som vi var ute og hadde det kjekt med, vi hadde ikke telefon, sosiale medier. Skulle man snakke med vennene sine så måtte man faktisk dra på besøk til dem. 

tenk at før så var det "guttelus" og nå er gutter noe vi ikke kan leve uten. ting har endret seg så mye på alle disse årene, man er blitt eldre, begynne og skaffe sitt eget liv, har sin egen økonomi, og regninger som må betalest hver mnd. hele barndommen har gått så utrolig fort, og plutselig så er man voksen! 

- tenke du og tilbake på barndommen? 

Hvordan få flere lesere på bloggen!

Heisann!

no tenkte jeg og skrive ein innlegg om hvordan du har mulighet til og få noen ekstra lesere på bloggen din!

Komenter på andres blogger

legg gjerne en koselig komentar på andre sine blogger, for da får bloggeren du skriver komentar til lyst og lese bloggen din og komenterer tilbake til deg, men ikke skriv << komenter gjerne tilbake>> da gjorde jeg ofte før men ikke no lenger, for da virke ikke som du er intressert i bloggen til den personen, og den komentaren blir garantert slettet, og personen du komenterer til kommer garantert ikke til og lese bloggen din! 

-opptater jevnlig

lag ca 1-2 innlegg i løpet av en dag, men helst ikke får mange innlegg per dag får da er det veldig vansklig får leseren og følge med på bloggen din, viss du skrive mange innlegg hver dag!

-bruk facebook aktivt

det er en perfekt plass og promotere bloggen din, 

-skriv noe du interessere deg for

bloggen bør vere for din egen del, ikke skriv kun om ting du trur leserne dine vil være opptatt av. bloggen virke mindre ekte og spennende om du kun skriver for de som leser, skriv om ting du syns er spennende og lese om selv

bruk gjerne bilder på bloggen

jeg selv syns ikke det er spennende og lese en blogg som er masse tekst og ingen bilder, bilder er en god del av bloggen!


Håper dere likte mine tips til og få flere blogglesere!
 

julebord med en god gjeng!

Heisann !

da e me klar for julebord med en god gjeng, blir god mat, og vi skal ha taco og god drikke og godt selskap, så dette blir nok en koselig kveld kan eg tenke meg!

 

Chrstmas time!

Heisann!

da er man klar for og feire jul på bømlo med min familie, og kjæresten min kommer herte i morgen kveld, og skal feire jul med oss i år! det blir ganske koselig kan eg tenke meg!  

jeg synger - if i die young

hva  syns dere?

Videoblogg : christmas tag!

hva syns dere?

Nytt kamera: canon 1200d

Da blir da mye nye å fine bilder på bloggen å videoblogg!

Jeg er babysyk!

Hei!

når alle venninene mine får unger en etter en så kan jeg sei at jeg blir litt baby syk, selvom jeg sikkert ikke kommer til og få unge på noen år, så er det lov og drømme litt, jeg er veldig glad i unger selv, når man er kommet oppi den alderen der folk får unger og folk skal lage en familie, så seie det seg litt at man blir litt babysyk og har lyst på en liten selv!

- er du babysyk? #babysyk #like #norge #blogg 

va vil dere jeg skal blogge om ?

Hei! 

no sitter jeg her og lure på hva jeg skal blogge om, men klare ikke komme på noe, så har dere noe dere liker og se på bloggen så er det bare og komme med tips til hva dere har lyst og se? 
 

Forandring fryder!


Sonn såg jeg ut i 2009 - 2010 sonn ser eg ut no i dag!

litt forandra på ca 6 år! 

#forandring #fryder # me
 

Hade november, Hei desember!

Heisann!

no går vi inn i en ny mnd og den siste mnd før vi går inn i eit nytt år, da går vi endelig inn i 2017! der det er nytt år nye muligheter! føle dette året har gått utrolig fort, og no er det snart eit nytt år! og no nermer jul seg med stormskritt! og i morgen er det åpning av julekalenderen min, gleder meg veldig mye til det! begynne og bli godt i gang i med julegave shoppingen!  

Ja, jeg er forlovet!

Heisann!

no er da offesielt, så no kan jeg endelig si det her og, jeg er blitt forlovet, jeg føle meg som lykkligste jenta i hele verden, jeg har møtt den beste gutten jeg kunnet drømme om, han som er kjærligheten i mitt liv, og tvilte ikke eit sekund når jeg sa ja til han! han er bestevennen, kjæresten og no også min forlovede, kunne ikke drømt om noe bedre enn da! fra første dag jeg møtte han så tenkte jeg han vil jeg ha, han er kjærligheten i mitt liv! og no er med forlovet! tenk det er den mannen jeg skal leve med resten av mitt liv!  

Tegningen mine!

Ka syns dere?

Les mer i arkivet » Mars 2017 » Februar 2017 » Januar 2017
+ legg meg til som venn
Hei! jeg er ei jente på 23 år gammel år gammel, bor på en liten plass som heter bømlo, her kan du lese om livet mitt med depresjon og angst!Norske blogger

Kontakt

asmn93@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits