10 funfacts om meg!

1. jeg er veldig sta:  jeg står alltid for mine meninger og seie alltid rett ut viss det er noe jeg ikke liker eller vil, og da står jeg får det!

2. Jeg elsker sminke:  og er veldig avhengig av det, jeg klare så vidt og gå ut av døren uten og ha vertfall litt sminke meg, og jeg elsker falske øyenvipper som er veldig lange!

3. Jeg er hekta på cola zero:  jeg må ha det hver dag ellers kan jeg bli veldig sur!

4. jeg har høydeskrekk: jeg er livredd viss jeg er høyt over bakken, da får jeg panikk!

5: jeg her edderkoppskrekk: jeg er livredd, ser jeg edderkopp på golvet, eller oppi taket så blir jeg veldig redd og skriker og må få noen til og komme og drepe den får meg!

6: jeg er yngst i søskenflokken: men ser man at jeg går med noen av dem så ser man ikke likheten en plass, vi ligne ikke i det hele tatt, og så har jeg bare halvsøsken!

7: spagetti på boks : jeg elsker den matretten og kan spise den både varm og kald, den er like godt uansett

8. Jeg elsker justin bieber: jeg ser for meg livet med han, og hadde gjort alt for og fått muligheten til og møte mitt største idol!

9. storsnapper: jeg tar veldig mange snapchat til dagen og elske og snappe, vennene mine blir vell lei av og få så mange snap av meg, men det bryr jeg meg ikke om !

10: jeg våkne alltid med hode på madrassen: jeg har veldig mange puter i sengen min og legge meg alltid med hode på puten men når jeg våkner så ligge hode på madrassen! 

Les mer i arkivet » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016
+ legg meg til som venn
Hei! jeg er ei jente på 23 år gammel år gammel, bor på en liten plass som heter bømlo, her kan du lese om livet mitt med depresjon og angst!Kontakt

asmn93@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits