Heisann!

sitter og ser på gamle bilder av meg, syns jeg har forandret meg utrolig mye! 

her er et bilde av meg for nesten 2 år siden

her er et bilde av sonn eg ser ut no!

hva syns dere?


 
Heisann!no har jeg vert på skolen og no sitte eg godt plantet i sofaen, og ser på dataen, sitte og ser på hoteller i spania, jeg har ikke tenkt og reise enda, men det er lov og drømme, vertfall når det er kaldt i luften her i norge, så friste det og bare ligge på stranden og nyte en god drink, man leve bare en gang, så man må jo nyte livet, så blir vell en ny sydentur en gang! men veit ikke når om det blir om det blir om 1 år eller lenger​! men er lov og se på bilder av hotell i syden og drømme litt!

jeg elsker og reise, og se verden, hadde jeg hatt mye penger så hadde jeg garantert reist mye mer!

Bilder: når jeg var i gran canaria i 2013

 
Heisann! 

i går blogget jeg ikke får jeg kom ikke på ka sku blogge om, så no spørr jeg dere hva dere vil jeg skal blogge om? så hva liker dere og lese om? 
Hei

jeg trenge litt nye blogger og lese , og ny inporasjon, så da tenkte jeg og høre om dere hadde noen blogger eller noen blogger dere liker og lese så er det bare og skrive det i kommentarfeltet, så bare skriv bloggadressen så kommer jeg innom bloggen og kanskje legger til en kommentar!

 
Heisann!

en ting jeg savner mest her i verden er mamma og bestefar!

mamma var ein heilt utrolig person, og jeg kunne aldri ha ønsket meg ei bedre mamma enn det jeg hadde, og fikk ha i 17 år, jeg skulle ønske jeg fikk mye lengre tid med hu, for hun var helt fantastisk, jeg skulle gjort hva som helst for og fått hu tilbake, og ha ein mamma jeg kan gå til viss jeg er gråter, er lei meg, og noen jeg kan fortelle gode nyheter til, alle burde nyte tiden sine nermeste for man veit aldri når du aldri får se personen igjen!

jeg såg virkelig opp til mamma, hu va den som alltid tokk og snakket med meg viss det var noe, og jeg kunne fortelle hun absolutt alt, hu døde vekk fra meg alt fortideligt, hun var bare 40 år, jeg kan ikke beskrive den følelsen når jeg satt ved senge kanten og hun sakte men sikkert døde rett foran øynene mine, jeg viste ikke hvordan jeg skulle reagere, det tokk nesten flere mnd før jeg faktisk sjønte at jeg aldri kom til og se hun igjen! jeg savner deg, hver dag, hvert minutt, hvert sekund!

og så har vi bestefar, han var som en far får meg gjennom hele oppveksten min, jeg fikk han ofte til og le, og alle de gangene bare jeg og han var på kafe, og hadde det utrolig koselig, minnene med han vil alltid vere der, jeg kommer aldri til og glemme alle de gangene med deg, og alt vi snakka om , og alle de gangene han fortalte om gamledager!

men når mamma døde så blei han så stille og rolig, og sov mest, og vi viste ikke hva vi skulle gjere, og da blei han innlagt, og han og døde rett forann meg! bare 20 dager etter min kjære mor!  

jeg savner dere så masse, sku gjort hva som helst for og fått en dag til med dåke!  
Hei!

Denne bloggen blir ikke den beste for no blogge jeg gjennom telefon, for no er jeg på stord å skal på møte med psykiatrisk sykepleier!
Heisann! 

no skal jeg fortelle litt personlig innlegg om meg selv, og det er om psyken min, depresjonen min!

jeg skal begynne med at får snart 7 år siden så mista jeg mor min av kreft, og det sliter jeg med den dagen i dag, rett etter at mamma døde så trudde jeg at jeg va begynt og bli gal og da skjedde ting jeg ikke kan forklare, jeg klarte ikke og fullføre skolen, men no prøver jeg igjen og håper jeg klare og fullførre skolen den igjen! jeg går på medesiner, som jeg sikkert må gå på resten av livet!jeg har oppturer og nedturer som alle andre, men nedturene mine er mye lenger nede enn alle som ikke har opplevd noke så dramatisk i sitt liv! jeg må sei at jeg savner mamma hver eineste sekund og hvert eineste minutt, hver eineste dag, men jeg prøver og tenke at jeg kommer til og møte ho ein dag igjen! jeg prøver og tenke på de positive minnene med hu,selvom det ikke er så lett, hu kommer av og til i drømmene mine om natten og! av og til er det gode drømmer der det føles som hu er der men av og til er den fæle drømmer der jeg våkner midt på natten!

etter hu gikk bort så gikk det 20 dager så døde bestefaren min, som har vert farsfiguren for meg gjennom hele oppveksten min, og det må jeg si var veldig tung, for meg var det som og miste begge foreldrene rett etter hverandre! jeg har hatt det veldig tungt, og jeg kan si at jeg forsatt har det veldig tung, tenke ofte, hva hadde vi gjort hadde dem forsatt hvert her med meg, men det beste jeg gjorde var og åpne meg om hvordan jeg faktisk hadde det for familie og venner, jeg satt i nesten 2 år aleina med alt, om hvor mye sleit, og det hjelper ikke og sitte heime og tenke jeg har det faktisk ikke bra, og dra ut blant andre folk og smile og late som du har det veldig bra!

og det jeg har og si viss du er i samme situasjon, snakk med folk, enten det er psykolog, helsesøster, venner eller familie, det viktigste er og få det ut, hver åpen om hvordan du har det!  
Hei!

da har jeg våknet, sminket meg, og gjort meg klar til en ny dag på skolen, kjenne det hadde vert godt og sovet litt lenger i dag men har bare 3 timer på skolen i dag da, og så har jeg fri i morgen, får jeg har bare 3 dager på skolen i uken, får jeg trur ikke jeg hadde klart en helt vanlig uke! men det er likevell godt og komme seg litt ut, når man har sotte hjemme og hatt friår så er det deiligt og ha noe og gjere på i hverdagen!  
Hei!

Huske du den tiden når vi ikke hadde noen bekymringer, og livene våres var perfekte, vi var ute til langt på kveld og lekte boksen går, og mange andre leker ute, klatret, ramlet, grein og lo, og vi hadde en perfekt barndom på den måten, det er når vi blir eldre at vi sjønner at livet er verre enn vi trudde for noen år tilbake i tid, jeg kan virklig si jeg savner den tiden, da vi hadde gode venner som vi var ute og hadde det kjekt med, vi hadde ikke telefon, sosiale medier. Skulle man snakke med vennene sine så måtte man faktisk dra på besøk til dem. 

tenk at før så var det "guttelus" og nå er gutter noe vi ikke kan leve uten. ting har endret seg så mye på alle disse årene, man er blitt eldre, begynne og skaffe sitt eget liv, har sin egen økonomi, og regninger som må betalest hver mnd. hele barndommen har gått så utrolig fort, og plutselig så er man voksen! 

- tenke du og tilbake på barndommen? 
hei!

siden jeg har fått en del nye lesere på bloggen, så tenkte jeg og ha en liten spørsmålsrunde, og kommer til og svare på video viss jeg får mange nok spørsmål, kommer til og svare på alt dere spør om meg, om meg, depresjonen eller angst, eller hva dere har på hjerte, så her er det bare og sette seg ned og skrive noen spørsmål til meg i komentarfeltet! 
Hei!

har du hatt den følelsen at du nesten ikke får puste, hjerte slår som trommestikker, og det kjennes ut som du kommer til og besvime? da er det en mulighet at du har opplevd panikk angst, det er noe som kan komme men du veit ikke når og hvorfor det kommer. det er noe som jeg må leve med. 

på meg så kan det komme veldig ofte, når du først har hatt et anfall så er det stor sjangs for at det kan kommer tilbake ganske fort igjen! man må prøve og tenke at dette ikke er noe farlig, når de oppstår så klarer ikke jeg heller og tenke på det. 

en gang så måtte jeg ringe til ambulansen, fordi jeg trudde jeg kom til og dø, og da kom dem og roet meg ned frem til det stoppet, det som ikke er så kjekt, du føle nesten ikke at du får kontroll over din egen kropp, og det er en veldig ekkel følelse og få. 

funnet på google: er at ca 15 % av befolkningen opplever et panikkanfall i løpet av sitt liv, så det er ikke mange!

- så har du opplevd noe lignende? 

 
Heisann!

no tenkte jeg og skrive ein innlegg om hvordan du har mulighet til og få noen ekstra lesere på bloggen din!

Komenter på andres blogger

legg gjerne en koselig komentar på andre sine blogger, for da får bloggeren du skriver komentar til lyst og lese bloggen din og komenterer tilbake til deg, men ikke skriv << komenter gjerne tilbake>> da gjorde jeg ofte før men ikke no lenger, for da virke ikke som du er intressert i bloggen til den personen, og den komentaren blir garantert slettet, og personen du komenterer til kommer garantert ikke til og lese bloggen din! 

-opptater jevnlig

lag ca 1-2 innlegg i løpet av en dag, men helst ikke får mange innlegg per dag får da er det veldig vansklig får leseren og følge med på bloggen din, viss du skrive mange innlegg hver dag!

-bruk facebook aktivt

det er en perfekt plass og promotere bloggen din, 

-skriv noe du interessere deg for

bloggen bør vere for din egen del, ikke skriv kun om ting du trur leserne dine vil være opptatt av. bloggen virke mindre ekte og spennende om du kun skriver for de som leser, skriv om ting du syns er spennende og lese om selv

bruk gjerne bilder på bloggen

jeg selv syns ikke det er spennende og lese en blogg som er masse tekst og ingen bilder, bilder er en god del av bloggen!


Håper dere likte mine tips til og få flere blogglesere!
 
Hei!

det er så utrolig mange i denne verden som sliter av får dårlig selvtillit og jeg er en av dem, men det er ikke rart, for hva verden vi lever i, får når man ser på mange av dem som er på topplisten, så ser man at dem operere puppene, rompen tar botox og restylan, får og se finere ut, men det er alltid bedre med naturlig utseende, det er en grunn for at du ser ut som du gjør, men når man ser i alle magasinen rundt om i butikkene og, så ser man og de tynne jentene på fremsiden, men da må man tenke det er veldig masse som er redigert før det blir trykket på fremsiden i magasinen du leser!

men det er ikke unomalt og ha dårlig selvtillit i ungdomstiden, men det er viktig og prøve og vere stolt over akkurat den du er, får du er perfekt akkurat som du er, uansett hvordan du ser ut.

selvtilliten min var mye verre før enn den er no, det er fordi jeg ikke vil prøve og vere noen jeg ikke er, og viss noen slenger noe som helst dritt til deg, så tenk << har du ikke noe bedre liv enn og gå og hakke ned på andre som prøve og ha et perfekt liv akkurat ved og vere seg selv >>  

jeg har ikke akkurat perfekt kropp selv, jeg er ikke for stor eller får tynn, men jeg er meg selv, jeg har min helt egen stil, og like og gå i kler jeg syns er komfortabel, og som kanskje ikke alle syns er fine, men jeg liker dem, og det er det viktigste! 

Så husk : Du er perfekt akkurat som du er! 

 har du dårlig selvtillit? 

 

 
Takk for alle koselige tibakemeldinger på mitt forrige innlegg om min diagnose, det betyr så utrolig mye for meg og det rørte meg så utrolig mye, jeg fikk meldinger fra folk jeg ikke kjente at jeg var tøff som torte og skrive om det, det betyr så utrolig masse for meg! Jeg er glad for at jeg har så utrolig masse fantastiske folk i livet mitt! jeg tenkte ikke så mange kom til og ta seg bry til og lese det innlegget men der tokk jeg feil! 

Men husk dere som sliter med noe, eller får en diagnose,det er ikke grunn til og vere redd får og åpne seg om sonne ting, får dere kommer garantert til og få flere positive tilbakemeldinger enn dere trur! 

så Tusen takk til alle sammen!  
Heisann!

no har jeg sotte lenge og vurdert om jeg skal poste dette innlegget eller ikke, det er veldig vanskligt og skrive og dele dette her får det går veldig inn på meg, dette var utrolig vanskligt får meg og få, når jeg fikk den så måtte jeg bli innlagt på psykiatrisk fordi jeg ikke ville leve lenger, jeg såg ikke vits og leve med den diagnosen på papiret, jeg var redd for at familie kom til og behandle meg annerledes, og kanskje ikke vennene mine kommer til og se på meg som vanlig etter eg har publisert denne innlegget her! men da veit jeg hvem som er der for meg eller hvem som bare dolke meg i ryggen, de nermeste venner og familie veit om dette her! 

Jeg har en diagnose som heter lett psykisk utviklinghemming, og den diagnosen vises ikke utenpå, og er bare inni meg, jeg har garantert hatt den diagnosen hele livet, det gjorde att jeg lærte seinere enn andre på min alder. som ikke var noe kjekt når jeg blei tatt ut av klasserommet på barne og ungdomskolen og blei satt i mindre grupper som sleit meg veldig ut, og det gjorde ikke at jeg blei bedre på skolen det gjorde at jeg blei mye verre på skolen!  
Heisann!

når man har gledet seg i flere mnd til og reise til stavanger på reunion men så kan ingen vere på så da må man må ta et valg, når man nesten ikke tørr og reise derte aleine så er det valget der ganske enkelt, men jeg hadde så utrolig lyst og dra til stavanger, typen min skulle egentlig vere med men han skal ha sønnen i helgen! så da må jeg nok bli her hjemme! Selvom det er utrolig trist! 

så da kommer dere til og vere en kjedelig og deprimerende helg!  
hva syns dere?
Hva syns dere?
hva syns dere?


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits