hits


Heisann!

No har vi bestillt sommerferie, så no reiser vi til syden i midten av juli, så i løpet av di her måndene som er igjen før vi reiser, har jeg en jobb forann meg, så jeg har tenkt og slutte og drikke cola i ukedagene , og kun på lørdager, og komme til og trene noen dager i uken, får når jeg skal til syden der jeg kommer til og gå i bikini ganske ofte, så vil jeg prøve og få strammet inn magen litt, og prøve og få en kropp som jeg er stolt over! som jeg håper jeg klarer! 

har sotte meg helt inn i at dette klarer jeg!
 
Heisann!

jeg har alltid hatt ein stor drøm om og bli vetrinær og den drømmen har jeg forsatt, det er på en måte måle i livet mitt, og så har jeg en stor drøm om og prøve meg som dyrepasser i kristiansand dyrepark, da har jeg levd eit at mine store drøm! jeg har alltid hatt ein lidenskap for dyr, fra jeg var liten tegnet jeg alltid dyr og har hatt katt så lenge jeg kan huske! så målet mitt her er og faktisk bli vetrinær selvom jeg veit det er vansklig og mye du skal kunne og vanskligt og komme seg inn på høgskolen, så håper jeg at jeg klarer det i fremtiden, og klare og få såpass karakterer at jeg kommer meg inn der! jeg tenker no når jeg går på skole så er da eit steg nermere drømmen! 

har dere en drøm? 
Heisann!

no er det en stund siden jeg har blogget, og grunnen er at det har vert påske og jeg har vert på ferie, og ellers har jeg bare sovet og slappet av og no er skolen begynt igjen så da begynne jeg og blogge igjen! jeg har vert på hytte med gode venner og vert på røldal og stått på ski og snowboard, eller prøvd snowboard for første gang ! håpe alle sammen har hatt en fin påske! 
Hei!

no skal jeg fortelle noe om fortiden min, for 2 år siden ca, jeg hadde andre venner enn dem jeg har no og får og si det så var jeg i feil miljø, jeg drakk hver eneste dag, og ikke bare litt, jeg var utrolig langt nede og hadde andre venner som og gjorde det, og jeg sjønte ikke det selv, før psykologen jeg gikk til på det tidspunktet og familie blei bekymra for meg, jeg blei innlagt på psykiatrisk, og sjønte forsatt ikke at jeg holdt på og havne feil vei, selvom jeg viste det innerst inne! alkoholen kan ødelegge så mye et menneske, tar man og misbruke det og drikke det hver dag, jeg viste ikke hva jeg holdt på med, begynte og drikke fra jeg sto opp til jeg gikk og la meg og sonn holdt det på hver dag! 

alt er helt forandret no etter jeg kuttet den gjengen jeg var med før helt ut, og har ingen kontakt med dem, og har skaffet meg et nytt og bedre miljø og er bare med folk som er postivet og ikke drikker så masse og har gode støtter rundt meg som jeg er utrolig glad for den dag i dag at jeg er helt forandret på noen få år, jeg drikker no men det er mye mindre enn det jeg gjorde før, og no kan jeg gå på en fest og vere edru, det klarte jeg ikke før, jeg er glad for at jeg har klart dette! og funnet verdens beste type og ser fremover i livet som ikke kun dreier seg over alkoholen! 

så det jeg vil si til dere som og drikker litt får mye enn hva som er normalt og tenker over det no, snakk med noen enten familie, venner, psykolog eller andre du stoler på, og få hjelp før det blir får gale og viss du har venner som du ser drikker for mye, prøv og snakk med hu, om koffor hu drikker så mye som hu gjør, eller viss hun ikke vil høre, skaff hjelp til hun! til slutt vil hun takke deg for at du er en utrolig god venn ! 
 

hva syns dere?

abonner gjerne på youtubekanalen min!

#youtubevideo #youtube #påsketur #hyttetur #påske
Hei!

i dag så har det vert en koselig dag, , dagen i dag begynte kl 7, da våknet jeg men låg i 20 minutter i sengen før jeg faktisk sto opp for og gå ned og spiste frokost for og gjere meg klar til og dra til stord, for og vere i barnedåp, for ungen til søstra min skulle døpest og jeg var så heldig og få vere fadder til lille solstrålen min, som er en utrolig stor ære og få vere, og kirken blei ferdig litt over 12 og da var det og ta litt bilder for og dra til selskapslokale der festen skulle vere, var veldig godt mat og kaker så har vert en fin og slitsom dag, en dag vi kommer til og huske!

håpe alle har fått en fin helg! 
hva syns dere?

 
Før!

No!

Hva syns dere?
#video #asksiri #siri #meg #makeup 
Hei!

no er det endelig påskeferie for meg endelig, men føles som det var i går at det var vinterferie, men i denne ferien kommer til og bli kjekt, for på lørdag drar vi til bømlo og skal sove der til søndag får da skal vi i barnedåp, og etter den så reiser vi tilbake her til og bli her til onsdag og på onsdag reiser vi til røldal og bli der te søndag så blir nok en koselig tur med kjekke folk! 

håper alle får en fin påske! 
 
Hei!

i dag så har jeg ikke blogget for har hatt en ganske tung dag, tankene har gått i eit i hele dag om alt mulig, jeg er lei av ha så negative tanker som jeg har hatt! jeg vil så utrolig mye bli frisk psykisk med det er noe jeg må jobbe utrolig masse med som tar veldig masse tid!

men håper alle får en fin kveld! 

katten min røyter veldig, det er det som er på genseren!

men genseren er i fra bikbok og boksen er fra cubus!

#antrekk #outfit #bikbok #cubus 
Hei!

kjenne du til den følelsen der du får pustevansker, hjertebank, skjelving, brystsmerter, da har du garantert hatt panikk angst, det er noe jeg har veldig ofte, og det kjennes ut som jeg skal dø, det kan vare i noe minutter, og det kan komme opptil flere ganger om dagen til bare noen få anfall per år, når di kommer så veit jeg ikke va jeg skal gjere, jeg får panikk, får meg så kommer di ofte om natten men av og til tidlig om morgenen! ca 15-20 % av befolkningen opplever panikkanfall i løpet av sitt liv, det er høres kanskje ikke så mye ut med det er litt. jeg har levd med det i noen år, og det kommer ikke bare litt hos meg! det er en veldig ekkel følelse og få, men man vet ikke helt hvorfor det kommer! 

har du opplevd det?


#psykiskhelse #helse #meg #panikkangst 
 
Hei! 

no tenkte jeg og legge ut video av tattoveringene mine! 

hva syns dere?

#youtubevideo #hverdag #tatovering #meg #mittliv 
Hei!

idag så fikk jeg helt plutselig lyst på vaffel, så da tokk jeg meg en tur på butikken får og kjøpe te og lage vaffel røre og lage vaffel! det er så utrolig godt!

håper alle får en fin mandag ! 
Hei!

da var jeg ferdig på skolen for i dag, no er det bare en uke igjen så er det påskeferie endelig! det skal virklig bli kjekt med litt ferie, selvom føle det nettopp var vinterferie, så er 3 uke til neste gang jeg skal ha naturfag på skolen!  
Hei!

no skal jeg skrive eit innlegg om den beste personen jeg noen gang har møtt, jeg kan ikke forestille livet uten han, livet mitt har blitt tomt uten deg, du er den beste personen jeg noen ganger har møtt, du takler meg når jeg sliter, og du er den beste støtte spilleren jeg har, selvom jeg ikke er så god på og vise det, men det er du! jeg kunne aldri forestillt meg at en så fantastisk og god gutt som du er, hadde falt for en som meg, men der tokk jeg feil! du gjer dagen min lysere, du gjere at jeg klarer og stå opp om morgenen, du er min forlovede, min kjæreste og min bestevenn og den personen jeg kan snakke med om alt og som veit holder ting for seg selv! jeg blir mer forelsket i deg får hver eneste dag som går og du er den jeg vil dele resten av livet mitt i lag med! skulle jeg fortalt alt, hvor fantastisk du er så måtte jeg ha skrevet en bok! du er bare så fantastisk, og du takler meg for akkurat den jeg er, som jeg er veldig glad for! Elsker deg! 

Har dere kjæreste ? #kjæreste #meg #love 

 kjole fra beyoung 

veske og genser huske ikke

hva syns du?

#outfit #hverdag #barnedåp
 


jakke fra ebay

tights fra cubus

#outfit #antrekk #hverdag
 
Hei!

no tenkte jeg og ha en spørsmålsrunde, der jeg svarer dere på alt om psykisk helse til hverdag, så her er det bare og slå seg løs og spørre om alt mulig, og viss jeg får mange nok spørsmål, så kommer jeg til og svare på video! 

ingen spørsmål er for domme, så her er det bare og spørre om alt dere lurer på!

så hva lure du på?


#spørsmålsrunde #spørsmål #meg #psykisk helse
 
Hei!

er det en dag jeg ikke liker så er det 1 april, det er en dag man ikke veit hva som er sant, alt som blir skrevet på facebook, har alerede sett mange statuser på facebook som er aprilsnarr! det er nesten ingen som går på ka folk seier idag!

har dere blitt lurt i dag? 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.