Hei!

Selvom solen skinner gjennom skyene så føles dagen alltid grå i meg, i hjerte mitt, jeg prøve og få frem et smil, men det er ikke lett, må tvinge det frem, selvom det ser falsk ut, bak smile så skjuler seg grått og trist, tanker på livet, tanker på døden, og tanken på hva som kommer til og skje etter dette er over, er ting som alltid skjuler seg bak meg, får ingen vet hva som kommer til og skje etter på, når en gang at hjerte seie stopp og vi skal til eit annet ukjent land, og vet ikke hvor det landet er, eller hva som kommer til og skje, men trur vi aldri kommer til og bli heilt vekke, noe må skje! Men hva er noe annet! Depresjon er noe som er på innsiden, men på utsiden prøver man å skjule det så godt som går!

Noen andre så tenke det samme?
Hei!

Man føle seg ganske hjelpesløs når det ikke går buss nesten, der jeg bor på bømlo går det normalt 4 busser til dagen men no når sommerferien er begynt så gå det bare to, og det er ganske lite, det er vansklig og få seg noen plass, vere med folk, når det går såpass lite busser, og vertfall når man verken har bil elle lappen, koffor er det sånn at på småplasser så går det ikke busser i det hele tatt, men på store plasser går det alt for mye busser! Kan dem ikke begynne å sette flere busser til di småplassene, selvom det ikke bor så mange der så vil di som bor der ha sjangs til og komme seg på butikken å handle å ha sjangs til å komme seg hjem uten og ta taxi!
Hei!

huske dere den tiden, vi var små, vi hadde ingen bekymringer, vi tenkte bare på oss selv, familien og vennene og alt var bare fint, og så blei vi eldre begynte en liv med regninger som vi måtte betale selv, et liv der me tenke på og lage våres egen familie, flytte hjemmefra, få billappen, veldig masse vi må tenke på no og som vi ikke tenkte på den dagen vi var små! trur ikke det er eneste meg som tenke det sonn, at tiden går ganske fort! og at man kunne ha vert liten litt lenger! 
Heisann!

hvorfor virker livet så utrolig perfekt på noen blogger, det virke som dem har det helt perfekt selvom ikke livet er det, det er mye som skjule seg bak skjermen som vi ikke vet om, ting dem sliter med eller ting dem har gjort, som dem ikke vil at andre skal vite, vertfall ikke bloggen som kan leses av hvem som helst, og heller viser dem en falsk side som liksom er perfekt så da trur alle at den personen har det helt fint, vertfall toppbloggerene, skal liksom virke som di har det heilt fint, og di får veldig mange hat komentarer hver dag, som di egentlig ikke klarer psykisk, men jeg sjønner ikke di som klarer og sitte bak en skjerm og skrive så mye til styggt til dem som er toppblogger, di kan ikke tenke mye på at den personen kanskje ikke har det så lett! og prøve alt for og unngå og lese di kommentarene!

er dere enig eller? 

 
Hva syns dere?
Heisann!

når man kommer opp i den alderen der alle vennene har begynt og stifte familie og få unger, og det eneste man hører når man er med venniner er om unger, da begynner man og kjenne at man er babysjuk selv, ikke at jeg har tenkt og lage unge eller noe, men det er veldig lett og bli babysjuk, selvom jeg vil finne en mann jeg trivest med først, og som jeg ser en fremtid i lag med, før jeg skal ha unge! jeg er veldig glad i unger og trives veldig og vere i nerheten av det, og trivest veldig og kjøpe babyklær, så da er det kjekt at flere og flere av venninen mine blir gravid, flere kler og kjøpe til ungene! og kjenne den følelsen at man har lyst på unge selv er veldig normal, vertfall når det eneste man snakke om nesten er unger!

noen som kjenne til den følelsen ? 
heisann!

no skal jeg forklare noe, for 6 år siden så forandra hele livet mitt seg, jeg mista den personen i livet mitt som har betydd alt for meg, og det er av en ting som heter kreft, jeg kan sei jeg hater det orde, jeg sjønne ikke hvorfor det må ta di snilleste mest godeste personene, som alle er glad i, det har vert en vansklig tid, jeg har slete veldig mye med det, jeg går på medesiner, jeg har vert innlagt på psykiatrisk, og jeg har måtte slutte på skolen for det blei veldig tøft for meg, jeg har blitt uføre i en alder av 23 år, og det er ikke noe og skryte av, jeg har drevet med selvskading, og hatt selvmordstanker, men det beste dere kan gjere voss dere opplever noe så dramatisk som og miste personen som betyr alt er og sei da til en du stoler på, ikke hold det for deg, for da kan det bli verre for deg etterhvert, og slite deg veldig ut psykisk og til slutt så låser du deg selv inne fordi du ikke takle det! psykolog er der for og hjelpe deg med alt du sliter med, så di kan du og dra og snakke med!

noen som har opplevd noe sont ?

 
1. jeg er veldig sta:  jeg står alltid for mine meninger og seie alltid rett ut viss det er noe jeg ikke liker eller vil, og da står jeg får det!

2. Jeg elsker sminke:  og er veldig avhengig av det, jeg klare så vidt og gå ut av døren uten og ha vertfall litt sminke meg, og jeg elsker falske øyenvipper som er veldig lange!

3. Jeg er hekta på cola zero:  jeg må ha det hver dag ellers kan jeg bli veldig sur!

4. jeg har høydeskrekk: jeg er livredd viss jeg er høyt over bakken, da får jeg panikk!

5: jeg her edderkoppskrekk: jeg er livredd, ser jeg edderkopp på golvet, eller oppi taket så blir jeg veldig redd og skriker og må få noen til og komme og drepe den får meg!

6: jeg er yngst i søskenflokken: men ser man at jeg går med noen av dem så ser man ikke likheten en plass, vi ligne ikke i det hele tatt, og så har jeg bare halvsøsken!

7: spagetti på boks : jeg elsker den matretten og kan spise den både varm og kald, den er like godt uansett

8. Jeg elsker justin bieber: jeg ser for meg livet med han, og hadde gjort alt for og fått muligheten til og møte mitt største idol!

9. storsnapper: jeg tar veldig mange snapchat til dagen og elske og snappe, vennene mine blir vell lei av og få så mange snap av meg, men det bryr jeg meg ikke om !

10: jeg våkne alltid med hode på madrassen: jeg har veldig mange puter i sengen min og legge meg alltid med hode på puten men når jeg våkner så ligge hode på madrassen! 
Hei, det er veldig lett i dag, og komme seg inn i feil miljø og skaffe seg venner som ikke er bra for deg, nesten alle kan sei at di har hatt minst en falsk venn som du trudde du kunne vere venn med men toll veldig feil, og vere venn me dem å bare tenke st du fortjene ikke noe bedre er feil for deg, for det er mange ekte folk der ute som gjerne vil bli kjent med deg og vere venn med deg! Er du i eit feil miljø så bare seie eg eit råd kom deg ut av det! For der slite feg veldig ut å henge me feile folk!
Hei, siden jeg har fått meg ny blogg så tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde, så her kan du få svarene på

Alt du lurer på, eller ting du bare vil vite, spørr om alt mellom himmel og jord, jeg svare på alt!
Hei! Er det en ting som ingen kan ta fra deg, er hvordan du blei født, og hvordan du er blitt, det er bare en av deg, ikke prøv å ver noen andre, får det er mye kjekkere for alle andre å deg selv viss du ikke e lik som di, bygg opp selvtilliten, selvom det er vansklig, så er det verdt et forsøk, ikke la noen andre trokke på deg og sei at du ska vere noen du ikke er, ver deg selv og ver stolt over det!
Hei!

no skal jeg skrive litt om angst, om min type angst, og det er sikkert mange som kjenne seg igjen i det jeg kommer til og skrive her, det er noe som kan komme når som helst, av og til kan det komme når jeg er ute blant folk, og det kan komme når jeg sitte heime, og jeg bare har lyst og låse meg inne, noen ganger er jeg livredd for og ta telefonen, og når jeg får panikk angst som jeg har ganske ofte, da får jeg ikke puste og det kjennes ut som hele kroppen skal gi opp, kjenner ut som jeg skal dø, selvom det ikke er det, og da blir jeg veldig redd for om noe er galt med meg! angst er noe alle kan få, og alle sikkert har en gang eller flere i livet, selvom det bare er små ting, eller at du ikke sjønner at det faktisk er angsten din som slår gjennom! men viss du sliter med det, så snakk med noen du stoler på enten det er familie eller venner, forklar at du ikke har da så lett og viss du er med folk og det skjer, så sjønner dem koffor, i stede for at dem skal sitte der som et spørsmåltegn, og lure på hvorfor du plutselig blir så rar, for det er en helt normal reksjon, så ikke hver redd for og si det til folk!
 
Hei! Velkommen te min nye blogg, jeg blogget før får sweetheart93, men syns det va på tide me litt forandrinh

Og derfor har jeg laget blogg, og denne komme te å handle om meg, og at det går an å ha eit helt normal liv selvom man slite me depresjon å

Og angst, så håper dere vil følge bloggen min! Da blir jeg glad!
Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits