Hei!

no nermer det seg med stormskritt, det er snart 6 år siden verden min blei snudd på hode og eg mista min kjære mamma, eg gruer meg til denne dagen hvert eneste år, den 1 august, så kommer jeg til og felle noen for deg, du er denne beste mammaen jeg noen gang kunne ønsket meg, jeg savner deg hele tiden, men spesielt på denne dagen, for da er det 1 år lengere siden jeg såg deg sist! savner deg og elsker deg mamma! 
Jeg har heilt hjerneteppe, så jeg veit ikke hva dere vil se på bloggen så derfor spørr jeg om tips? Hva vil dere lese om? Hva vil dere se? Video eller ikke?
Hei!

Livet mitt tar plutselig en annerledes vending, jeg går fra og ver singel og aleina om alt, til at jeg har kjæreste og vi plutselig er to om alt, det er en veldig annerledes, men det føles veldig godt, jeg føle meg veldig bra no som jeg ikke har følt på en veldig lang stund, og det er veldig godt, livet mitt har plutselig en mening, og no begynner jeg plutselig og tenke fremover som jeg ikke gjorde før, det er veldig godt, men det som står i hode mitt er at det nermer seg første august og da går jeg langt ned igjen for da er 6 år siden mamma døde fra meg. gruer meg veldig men prøve og tenke det positive no mens jeg har det veldig godt! 
Hei!

grunnen te at jeg ikke har blogget så mye i det siste, er for at jeg har vert veldig opptatt, jeg har møtt en fantastisk fyr, som jeg i dag kan kalle min kjæreste. men jeg kommer ikke til og blogge så mye om han, for han vil ikke bli publisert i offentligheten og det sjønner jeg veldig godt, så håper dere fårstår det! men jeg ville bare fortelle grunnen te at jeg har vert vekke, men no er jeg tilbake!

har dere kjæreste? 
Hei, jeg hadde helt glemt ut bloggen litt så no er jeg tilbake, og klar for nye eventyr, klar for helgen, da skal jeg på besøk og grillkveld, gleder meg veldig mye, klare nesten ikke og vente! 
Hei! 

alt virka så perfekt når vi var små og så blei vi eldre, og det er da det verste skjer, alt drama, krangling mellom venner, som egentlig ikke skal skje, og det sliter meg veldig ut, vertfall når den du trur du kan stole på dolke deg i ryggen og seie din største hemlighet videre, da blir man ganske skuffet og lei seg, og det er ikke noe som man vil at alle skal vite, men får vite likevell! 

noen som har opplevd det samme?  
Hei!

sku egentlig skrive det i går, men hadde ikke heilt tid, så derfor kommer det i dag, den som er valgt ut til og vere måndens er maycelinnybak.blogg.no, hu er 26 år og er 2 barnsmor, hu skrive om fødselen og legge ut gravidbilder, og selvom ungen er 3 uker gammel så klare hu forsatt og opptatere leserene og det er ganske bra, og så skrive hu om hvordan kroppen ser ut etter fødselen og masse spennende som jeg kommer til og følge videre! så håper dere vil ta en titt på hennes blogg!

gratulere med måndens blogg!

- lesere dere hennes blogg?

 

 
Hei!

jeg tenkte jeg skulle begynne og ha måndens blogger her, så skriv i komentarfeltet om du vil vere med og bloggadressen din, så trekke jeg ut en blogger hver månde, som jeg skrivet eit innlegg om! så håper dere vil vere med! jeg trekker ut den første seinare i dag!

- så vil du vere med i måndens blogger? 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits