Hei! Tenkte jeg skulle lage en videoblogg til dere seinare eller i måro, så hva vil dere se på den videoen, hva vil dere jeg skal snakke om? Kom med tips! Jeg vil ha forslag? Hva liker dere å se på video? Sminkevideo? Hårvideo? Et spesielt tema å snakke om? Girl talk om alt mulig?
Hei!

no sitter jeg og ser på chellenger på youtube, og tenkte og kanskje ha en challenger på bloggen, om noen dager kanskje, men hva vil dere helst se, hva vil dere jeg skal gjere, skriv i komentar feltet hva challenge dere vil se? 

 
Jeg savner den tiden jeg var ung og hadde ingen begymringer, den tiden jeg var glad fra jeg sto opp til jeg gikk og la meg, den tiden ser jeg tilbake på, den tiden jeg hadde verdens beste mor som støtta meg og var der for meg uansett hva! den tiden da det ikke var drama og krangling mellom venner, sku ønske man kunne spole tilbake og få den tiden om igjen, den tiden jeg var ute og lekte me venner og bare hadde det kjekt i lag! det er den tiden av eit liv som er så fantastisk, som man ikke tenker særlig på!

og no den dag i dag så sliter jeg med depresjon og angst, og er mye drama mellom venner og alt, og alt er ikke som før! jeg lever eit liv da jeg ikke klare og komme meg ut i arbeid fordi jeg sliter masse, og det er ikke noe jeg er stolt over, og det er heller ikke noe jeg kan noe for at jeg har det sonn jeg har i dag, jeg hørte ein komentar fra noen ein dag da dem sa at man er ikke like verdt siden man ikke klare og fullføre utdannelsen sin, men det er ikke noe jeg kan noe for at jeg ikke har klart og fullføre vgs, jeg er ikke stolt over at det er blitt sonn! så dere som seie noe sonn, burde tenke på at det kanskje er noe annet som står bak, og ikke tenka at den personen ikke gidder og fullføre skulen, for det er ikke sonn det er, det er kanskje noe annet som står bak alt, jeg snakker ikke for alle no, for noen fullføre kanskje ikke skolen fordi dem ikke gidde eller bare er skolelei, men det er faktisk mange som har ein god grunn for det, som må leve på nav, fordi dem klare ikke og sette seg på skolebenken, og slite med eit eller annet!

tenk over dette før dere går bak ryggen til folk, tenk over at det er noe som er bak at personen ikke klare og fullføre skole eller komme seg ut i arbeid ! Noen andre som har det sonn? 

#norway #like #me #depresjon #angst

 

 
heisann!

no skal jeg fortelle hvordan det var og miste moren så pass ung som jeg var, jeg var 17 år, og det er forferdeligste jeg noen gang har opplevd, når jeg satt ved siden av sykesengen, da tenkte jeg, dette kan ikke vere ekte, dette må bare vere ein vondt drøm, men det var sant, og når jeg sitter ved siden av og ser hu sovner stille inn, så viste jeg ikke hva jeg skulle tenke, hva jeg skulle gjøre, hvordan jeg skulle reagere, hadde aldri opplevd da før, heilt forferdelig, at noe sont kan skje ei så snill person det sjønner jeg ikke, hvorfor måtte det akkurat skje hu,  det gikk ein stund før jeg faktisk forsto at jeg aldri mer kom til og få se hu igjen! Og 20 dager etterpå så døde min kjære bestefar, som var ein farsfigur for meg, jeg såg virklig opp til han, han betydde så utrolig masse for meg! og så var han også vekke!  di 2 personene som betydde jævlig masse for meg var plutselig vekke, og di eneste gangene jeg kan fere på " besøk " til dem er på graven!  mens alle jeg kjenner bor med mor eller far og kan se dem hver dag, og kan gi dem gaver på morsdag/farsdag og dåke må bare nyte tiden dåke har med dåkes nærmeste! ♥

jeg savner mine så utrolig mye, har ikke ord for hvor masse jeg savner dem, og gjerne kunne hatt dem her med meg no ! men det er ikke sonn verden fungere! 

og no har jeg levd uten min kjære mor i 6 år!  og ingen ting blir det samme uten dåke 2!  julaften, nyttårsaften, påsken, feriene aboslutt ingenting  
Hei!

Er det en ting jeg ikke angrer på i livet så er det st jeg tokk den, for den betyr så utrolig mye for meg, det er snart 1 år siden jeg tokk den, og tokk den for mamma å bestefar, og over står det always on my mind, forever in my heart, jeg er så glad for at det blei min første tattovering å flere skal jeg ha etterhvert!

Hva syns dere?
Hei! Har vert hos ei vennina så hr ikke fått tid til å blogge, så er tilbake no, er forsatt hos venninen min men skal sette tid til og blogge no! Håpe alle får en super dag!
Hei! Har vert hos ei vennina så hr ikke fått tid til å blogge, så er tilbake no, er forsatt hos venninen min men skal sette tid til og blogge no! Håpe alle får en super dag!
Har ikke fått tid å blogge før no, får jeg har vert me sarah på bowling så no e jeg kommet heim etter en koselig dag!
Heisann!

no tenkte jeg og legge inn gamlevideoer jeg har lagt og av meg på youtube, for tenkte det er kjekt og se tilbake på! 

spørsmålrunde del 1 for 4 år siden!

sydentur mars 2013 som er laget for 2 år siden!

savner deg er laget for 5 år siden!

sminkevideo er laget for 6 år siden!

Håper dere liker dem! 

#blogg #video #me #mylife #bloggvideo 
Heisann!

savner gamle tider, da me var med hverandre hver eneste dag, på skolen, etter skolen, alle gamle minnene i lag med hverandre som vi har i lag, har ikke hvert med deg på lenge, huske så godt den tiden på fitjar videregåande skule, da vi alltid fant på noe og blei sur når vi måtte bytte klasse, men vi klarte det like vell, og når vi hadde vert på butikken og kjøpt oss mat men vi gjømte ka vi hadde kjøpt når læreren kom, veldig mange gode minner i lag med deg, håper vi snart kan finne på noe igjen! 
Heisann!
har ikke sovet så godt på lenge, sovna kl halv 7 i går kveld og våkna klokken 6 i dag tidlig, føle meg veldig utkvilt og klar for en ny dag med nye muligheter! klar for og dra til stord i 4 tiden for og vere litt med venner og kosa meg fult ut! 

håper alle får en utrolig fin dag, og kommer flere blogginnlegg seinare! 
Heisann!

Hate den følelsen der jeg egentlig bare har lyst til å sove men kan ikke får jeg har ting å gjere på dagen å skal rekke en buss, det er en veldig tung følelse, der kroppen seie trenger søvn! Men at jeg ikke kan sove!

Noen som har det sonn som meg?
Hei!

tights fra cubus 

topp fra ei vennina

sko fra h&m  
Heisann!

denne videoen er 7 mnd gammel! 

 
Hei! 

her kommer svar på spørsmålsrunden, håper dere liker det!
1.  folk som smatter når dem spiser er noe som irritere meg veldig! det er ganske irriterende vertfall viss man spiser selv og høre noen smatter ved siden av!

2. Baksnakkere! det burde ikke ha finst, folk som baksnakker andre, selvom man vet at det skjer uansett! 

3. forsinkete busser! når bussen er forsinket og man føler man har stått der i flere timer og ventet på en buss som ikke er kommet enda

4. ikke få sove. når man veit man burde legge seg og sove men får det ikke til

5. folk som alltid skryter. perfekte barn, perfekt liv, alt er perfekt i følge dem!

6. skjulte nummer.  når folk ringe med skjult nummer er noe som irriere meg veldig, tar skjeldent telefonen viss noen ringer med det.

7. folk som er sure heile tiden. sonne folk gidde ikke jeg og bry tiden min med, er di sur hele tiden så får di ikke beholde meg i livet sitt

8. folk som vekker meg og det første jeg ser er at di smile og er glad! da kan jeg sei da blir jeg veldig irritert, for eg  må først få tid til og våkne! 

9. hull i strømebuksen. når jeg har kled på meg finklærne og skal ta på strømpebuksen og når jeg har fått den på så ser jeg eit hull i den! 

10. ting i kjøleskapet som har gått ut på dato. det er noe jeg kan irritere meg over, når jeg har lyst på akkurat det og så ser jeg på datoen at den er gått ut! 
1. Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg nok så mye som 28 år gammel

2.hvem har du vært sammen med i minst 2 timer i dag? kjæresten min

3.hvor høy er du? jeg er 159

4. Hvilken film så du sist? husker ikke

5. Hvem ringte deg sist? den som ringte meg sist var bestevenninen min

6. Hva sto det på den siste SMS du fikk. på den sto det proud<3 

7. Hvem ringte du sist? ei som heter mona som er ei vennina av meg fra stavanger

8.foretrekker du å ringe eller sende SMS? jeg foretrekker for det meste og sende sms, jeg hater og ringe!

9. Hva er ditt favorittsted? akkurat no så er det nok kvinnherad som jeg trivest mest på!

10. Hvilket sted foretrekker du minst? jeg vet faktisk ikke

11.når så du din mor sist? for 6 år siden

12. Hvilken øyenfarge har du. jeg har nok grønne

13.hvilken julesang er din favoritt? huske ikke akkurat no

14.er dine foreldre gift eller skilt? ingen av delene, var verken 

15.når våknet du Idag? Jeg våknet kl 2

16.hvor tror du at du befinner deg om 10-år? da har jeg kjøpt meg hus/leilighet og har unger og lever det beste liv

17. Hva skremte deg om natten som barn? trudde det bodde et spøkelse over skapet mitt

18. Hvilken YouTube klipp fikk deg til å le? dagfinn lyngbø

19.hva er dine beste egenskaper? det er at jeg er en god støtte for familie og venner, og flink lytter

20. Hva er dine verste egenskaper? at jeg kan sei ting uten og tenkte

21.sover du med eller uten klær om natten? sover med klær

22. Hvor mange puter har du i sengen? like best med mange puter så har 4-5

23.hva er det rareste du har spist? veit ikke

24.har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har bærbar PC 

25.foretrekker du sko,sokker,barføtter? barføtter

26.hva hører du på akkurat nå? musikk på spotify

27.hvilken iskrem er din favoritt? pinup

28. Hvilken dessert er din favoritt? jordbær

29.hva er den største premien du har vunnet? 50 kr trur jeg

30.liker du kaffejeg liker bare iskaffe

31.hva drikker du helst til frokost? brus eller juice

32.hvem var din favorittlærer på VGs? Det er så lenge siden 

33.ksn du spille poker? Ja men jeg er ikke så veldig flink 

34.hva har du spist i dag? et pizzastykke

35.nevn en historisk person som interesserer deg? Jeg har ingen svar

36.hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? huske ikke

37.vil du ha barn? ja vil ha barn i fremtiden

38.kan du noen andre språk enn norsk?jeg kan engelsk

39. Sover du på en spesiell side? sover på høyre siden

40.foretrekker du havet eller basseng? basseng

41. Hva bruker du helst penger på? brus, snop, venner og familie

42.eier du dyrebare smykker? ja noen

43.hva er ditt favorittprogram på TV? Unge mødre

44.hva skal du gjøre i helgen? sikkert vere med kjæresten

45.ksn du stå på slalom? nei kan nok ikke da

46.hvordan imponerer man deg? veit ikke, kommer ikke på noe akkurat no

47.hvordan ringelyd har du mobilen? Den vanlige ringelyden til iphone

48.fortell en ting leserne dine antagelig ikke vet om deg? det må nok vere at jeg er ung uføre!

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? 

50.er du sosial? Ja, jeg er veldig sosial 
heisann! 

det er ikke så mye og gjøre på en lørdagskveld så da tenkte jeg at jeg ville bruke tiden på og lese blogger, så da vil jeg at dere skriver bloggen deres under så skal jeg lese den, og kanskje jeg blir så fornøyd at jeg følger dere videre og!  
Hei

ting går ikke alltid som du trur, ting kan fort endre seg, og plutselig blir den personen du bryr deg mest om alvorlig syk, det er en veldig stor påkjenning for oss som opplever noe så traumatisk, og når hu er syk i 4 år før kroppen hennes stopper opp, og hun drar fra meg, drar fra oss alle, den fineste, godeste personen jeg har hatt i livet drar fra meg, det er veldig trist og det sliter meg veldig psykisk, jeg har vert så langt nede at jeg har tenkt på og ta livet av meg, men har ikke gjort det, har tenkt på familien min og at dem miste enda en person som står dem nær, og da sliter dem mer enn dem har gjort før! så derfor har jeg prøvd og kommet meg lenger opp, og ikke tenkt på at jeg ser på å ta livet mitt som den siste utvei! og derfor har jeg drevet med selvskading i flere år for det hjelpe meg og komme meg lenger opp! men det er viktig at dere snakker med noen før det går får langt.  
Heisann!

Livet er ikke alltid like lett når man sliter med depresjon, det går utover humøret, søvnen og alt annet, som egentlig skal få hverdagen til og fungere, når du skal legge deg så kommer det veldig mange mørke tanker, som gjer at du ikke klarer og sove, for da ligger du og tenker i flere timer, føler meg ganske urolig innvendig heile tiden, selvom ikke folk ser det på utsiden på meg så er jeg det på innsiden, det er veldig vansklig og få gjort dagligdagse gjøremål, får man er totallt sliten heile tiden, man kommer seg på en måte inni en vond sirkel, som jeg aldri klare og komme ut av på egenhånd, det trenger jeg hjelp til og derfor går jeg til psykolog, og prøve og få hjelp der,, noen ganger er man gladere enn andre dager, livet er som en berg og dalbane! det går opp og ned hele tiden, når man først har kommet inni en depresjon er det veldig vansklig og komme ut av den, derfor er det veldig viktig og vise støtte til en person som sliter, noen ganger er det veldig utmattende og bare dra ut og vere med venner, og trene og egentlig dra ut i det hele tatt, så gi oss tid til vi føler oss klare for og komme oss ut! 
Heisann!  

hva syns dere om bildene ?
Heisann!

jeg kan ærlig innrømme at den personen jeg hører mest på og leser mest om er justin bieber, jeg har plakater av han på veggen, jeg har genser med navnent hans på og t-shirte, og det er ikke noe jeg er flau over, når vennene mine seie noe stygt om han eller noe, så seie jeg at jeg er fan av den fyren, jeg veit at han ikke har oppført seg serlig bra og gått på litt av hvert, men jeg liker musikken hans, det er den jeg liker veldig mye, jeg har og hvert på justin bieber konsert når han var i oslo og det elska jeg!  
Heisann!

jeg hadde spørsmålsrunde for en stund siden, så fikk ikke nok spørsmål, så svarer på det jeg fikk på den forrige på den her, men jeg komme til og svare på video, så håper dere liker det! og håper dere stiller meg veldig mange spørsmål, sånn at jeg har masse og svare på når jeg lager video til dere! dere kan stille spørsmål om alt, om meg og livet mitt, depresjonen min, kjærligheten og alt! 

 
for 2 dager så var jeg ute med goeste viviann og fikk tatt noen bilder så her kommer noen av di!hva syns dere ?

bloggen til viviann er www.vivimariella.blogg.no
 
Hei!

No tenkte jeg og ta opp et tema som tar mye tiden våres og det er kroppspress, veldig mange av folkene i dag er opptatt av hvordan din ser ut å hvordan kroppen deres ser ut, men du må huske av og vere stolt av deg selv hvordan du ser ut, du er fin uansett hvordan du ser ut selv, og viss folk vil forsndre deg så er dem ikke verdt det! Sonne folk burde du ikke ha i livet ditt! Det er du selv som velge selv hvordan du ska se ut, hvordan du ser ut selv! Jeg er ikke fornøyd med kroppen min jeg heller, men prøve å trene sonn at jeg får kroppen akkurat sonn at jeg skal bli fornøyd!
Bokse fra bikbok

Jakke fra cubus

Topp fra veit ikke

Hva syns du?
Heisann!

no skal jeg skriver plasser jeg shopper mye på nette, og no skal jeg vise di plassene jeg shopper veldig mye fra! så håper dere liker det!

Nelly.com 


Det er er veldig mange fine klær der og veldig mange fine kjoler der til en billig peng! 

for og komme til siden, kan du trykke her

 

Motehus.noder har dem og veldig masse fint, fine kjoler og andre klær til en billig peng, elske den butikken!

for og komme til den trykker du her

 

Cdon.com

der shoppe jeg som regel dvder, spill til ps3 og masse annet kult som dem har det

for og komme til siden trykk her

 

brandos.no 

der kjøpe jeg som regel sko, og dem er veldig gode og konfortabel og ha på seg!

for og komme til siden trykk her

 

her er bare noen av di jeg bruker men er super fornøyd med alle sammen, håper dere og blir det 

 


 
Heisann! 

i dag var jeg på shopping, for jeg måtte kjøpe meg en ny kjole, fordi jeg skal vere med typen i bryllup i helgen, og da fant jeg en kjole som jeg falt pladask for, og som jeg kjøpte, kjøpte den på beyoung, og veldig fornøyd, hva syns dere om den? kosta 1199 kr som jeg ikke syns var alt for mye penger til denne fine kjolen her!

 
Hei, i dag så har jeg sotte å tegnet fordi jeg ikke har hatt noe annet å gjere

Hva syns dere?


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits