hva syns dere?
Heisann!

no tenkte jeg og ha en spørsmålsrunde der dere kan stille spørsmål om depresjonen og angsten min,og komme til og svare på alt, får jeg nok spørsmål så svare jeg på video! så her er det bare og spørre om alt dere lure på!


#spørsmålsrunde # om #depresjon #like #bloggnorge #me 
Hei! 

no har jeg skrevet om livet med depresjon, så no er det på tide og skrive litt om livet mitt med angst!

å vere redd er noe alle opplever flere ganger i livet, kanksje er di livredd og, men hvordan trur du det er og vere livredd konstant i situasjoner hvor vanlige mennesker ikke merker noe til redsel engang ? Jeg veit godt hvordan det er, angst, det er en av di jævligste som har skjedd meg! 

det er forskjelligt fra person til person, alle reagere forskjeligt, men for meg tar angsten over meg, tar over kroppen min og klare ikke og styre det når det skjer, det begynte først med depresjonen og så utvidet det seg til angst, og jeg sliter veldig og med det som heter panikkangst, der jeg ikke får puste, veldig stort hjertebank, og trur at hjerte skulle stoppe, har vert flere ganger jeg har måttet ringe til ambulansen fordi jeg visste ikke hva som skjedde med meg, og hva det var for noe! jeg mister helt kontroll over kropp og sinn! 

det er sikkert mulig og bli kvitt det, men du veit aldri om det kommer tilbake, den ekle følelsen kan komme helt plutselig da du føle at du skal bevisme, hjertebank, stikke i brystet! men når det skjer er det viktig at du har noen rundt deg som du stoler på enten det er familie, eller venner som kan støtte deg mens det skjer! og som er det for og hjelpe deg! angst er noe du ikke har kontroll over!  
heisann!

no skal jeg skrive eit innlegg, hva dere aldri eller ikke burde vertfall si til en person med depresjon!

1. Jeg veit hvordan du har det

ingen veit hvordan jeg har det, alle reagere forskjellig når di kommer inn i en depresjon, det er fint at dere bryr dere om personen med depresjon, men det er vansklig og sette seg inn i ka den deprimerte gjennomgår!

2. vær positiv

det er enklere sakt en gjort, men når man har gått inn i en depresjon, så er det ikke veldig lett og vere postiv, og det er ikke så lett for oss og bli positv i den tilstanden!

3. opp med humøret

og si det til en deprimert kan heller ha negativ effekt en postivt som du prøvde på, det er vanskligt og få noen i bedre humør bare ved og be dem om det. 

4. du må prøve og ikke tenke på det!

det er ikke så lett det heller, og viss du ber dem om og ikke tenke på det, da tenker dem mer på det enn før, 

5. tenk på det, det er andre som har det verre enn deg

du tenker kanskje at du han hjelpe og sete ting i perspektiv, men det vil ikke oppleves sonn for den som lider med depresjon

7. er det så ille da?

for dem som er deprimerte kan det bli verre, viss dem for det spørsmålet, selvom du sikkert ikke mente det vondt så tar den personen det 

8. kanskje du burde komme deg ut i frisk luft?

det burde skje til rett tid når personen føle seg klar for det

9.  det går over

det går ikke nødvendigvis over og di som lider med depresjon er klar over at den kan komme tilbake uten forvarsel

10. det hjelper ikke bare og ligge her?

det er ikke eit valg man tar og man kan ikke bare bestemme seg for og ikke ligge deg mer. #bloggnorge #depresjon #mylife #me 

 
Hei!

Da har jeg endelig fått min andre tatovering på kroppen, er veldig fornøyd med resultat!
Heisann!

denne dagen er alltid like tøff, det er den dagen du sku hatt bursdag og vi skulle synge til deg og du skulle få mange fine gaver av din kjære familie, men istede så sitter vi her i sorg, uten deg her på denne jorden lenger! i dag hadde du blitt 47 år gammel, dette er en dag jeg kommer til og huske resten av livet som komme til og vere ekstra trist dag for oss alle! og vi komme til og tenke på alle di gode minnene i lag med deg, det er jo 6 år siden dette skjedde at vi mistet deg, vi savner deg alt for mye! skulle helst ønske at du var her med oss, men det går ikke, så må leve med minnene med deg!  min kjære mamma du komme alltid til og vere i mitt hjerte, og jeg kommer alltid til og savner deg, jeg veit du er med meg overalt, og passe på meg, men vi ses igjen en dag!  
håper dere liker den?

#challange #like #comment #me #mylife #blogg #blogging 
Heisann!

no kommer det snart en video ikke vilken som helst men en challange, så er dåke klar for og le litt, så bare vent i spenning, holde på og laste den inn på youtube no, og det tar sin tid, så den kommer seinare eller i morgen!  
Hei!

tenk at på bare noen år har jeg forandra meg så veldig, på bare 6 år, og det gjer meg sterkere, mer motgang man har jo mer sterkere blir jeg, årene har gått så fort, tenk det er så mange år siden jeg mistet mamma! og det er veldig vansklig no i dag kan jeg si, jeg sliter veldig, vertfall på denne tiden av året, fordi da kommer alle di tøffeste dagene nesten rett etter hverandre, som sliter meg veldig ut, livet er ikke en dans på roser! 
hei!

no tenkte jeg på en ny spørsmålsrunde, kanksje jeg har fått noen nye lesere her, så da ska dåke få sjangs til og komme med noen spørsmål dere lurer på!  
Hei! Fint å se på instagramen min at det bare blir mere å mere følgere der, veldig fornøyd!

Kor mange følgere har dere?


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits