Heisann!

no går vi inn i en ny mnd og den siste mnd før vi går inn i eit nytt år, da går vi endelig inn i 2017! der det er nytt år nye muligheter! føle dette året har gått utrolig fort, og no er det snart eit nytt år! og no nermer jul seg med stormskritt! og i morgen er det åpning av julekalenderen min, gleder meg veldig mye til det! begynne og bli godt i gang i med julegave shoppingen!  
Heisann!

ein ting jeg savner mest her i verden er mamma og bestefar!

mamma var ein heilt utrolig person, og jeg kunne aldri ha ønsket meg ei bedre mamma enn det jeg hadde, og fikk ha i 17 år, jeg skulle ønske jeg fikk mye lengre tid med hun, jeg skulle gjort hva som helst for og fått hu tilbake, og ha ein mamma jeg kan gå til viss jeg er gråter, lei meg, og noen jeg kan fortelle gode nyheter til, alle burde nyte tiden sin med di nermeste, man vet aldri hva som kan skje. 

jeg såg virklig opp til mamma, hu va den som alltid tokk og snakket med meg viss det var noe, og jeg kunne fortelle hu absolutt alt, hu døde vekk fra meg alt fortidelig, bare som 40 åring, jeg kan ikke beskrive den følelsen når jeg satt ved senge kanten og hun sakte men sikkert døde rett forann meg, jeg viste ikke hvordan jeg skulle reagere, det tokk nesten flere mnd før jeg faktisk sjønte at jeg aldri kom til og se hun igjen! jeg savner deg, så utrolig masse, og du betyr så mye for meg! 

og så har vi bestefar, han var som far får meg gjennom hele oppveksten min, jeg fikk han ofte til og le, og alle di gangene bare jeg og han var på kafe, og hadde det utrolig koselig, minnene med han vil alltid vere der, jeg kommer aldri til og glemme alle di gangene med deg, og alt vi snakka om , og du som fortalte om gamledager! 

men når mamma døde så blei han så stille og rolig, og sov mest, og vi viste ikke hva vi skulle gjere, og da blei han innlagt, og han og døde rett forann meg! bare 20 dager etter min kjære mor!  

jeg savner dere så masse, sku gjort hva som helst for og fått en dag til med dåke!  
Heisann!

no er da offesielt, så no kan jeg endelig si det her og, jeg er blitt forlovet, jeg føle meg som lykkligste jenta i hele verden, jeg har møtt den beste gutten jeg kunnet drømme om, han som er kjærligheten i mitt liv, og tvilte ikke eit sekund når jeg sa ja til han! han er bestevennen, kjæresten og no også min forlovede, kunne ikke drømt om noe bedre enn da! fra første dag jeg møtte han så tenkte jeg han vil jeg ha, han er kjærligheten i mitt liv! og no er med forlovet! tenk det er den mannen jeg skal leve med resten av mitt liv!  
Heisann!

no syns jeg at det trengte en spørsmålrunde, komme til og svare på video! så her er det og bare stille alt dere kom på! så kom igjen spør alt du lure på! 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits