Heisann !

da e me klar for julebord med en god gjeng, blir god mat, og vi skal ha taco og god drikke og godt selskap, så dette blir nok en koselig kveld kan eg tenke meg!

 
her kommer di gavene jeg fikk i år, jeg glemte noen men det går vell, men her er vertfall di jeg fikk!

hva syns dere?

#meg #norge #blogg #julegaver #jul 
Heisann!

da er man klar for og feire jul på bømlo med min familie, og kjæresten min kommer herte i morgen kveld, og skal feire jul med oss i år! det blir ganske koselig kan eg tenke meg!  
hva  syns dere?
Heisann!

no tenkte jeg og ha spørsmålsrunde om depresjonen og angsten min, og videoen kommer jeg til og filme i kveld så her det bare og spørre i vei om alt mulig dere lurer på! viss jeg får nok spørsmål! 
hva syns dere?
Da blir da mye nye å fine bilder på bloggen å videoblogg!
Heisann!

da tenkte jeg at jeg ska ha ukens blogg hver eneste uke, så da er det bare og melde seg på, det eneste du trenger og gjere! er og skrive ka navnet ditt er og litt om ka bloggen din handler om i kommentarfeltet så er du med i trekningen, og kommer til og lese litt på bloggen til dere, og trekke en vinner hver uke! 
Heisann!

jeg tenkte at no i di nermeste dagene så har jeg tenkt og lage litt videoblogger og sonn, får veldig mange liker videoblogger, men da lurer på hva liker dere best og se, når det gjelder det, hva vil dere jeg skal snakke om eller gjere på video! så hva liker dere og se folk snakke om eller gjere på video? 
Hei!

når alle venninene mine får unger en etter en så kan jeg sei at jeg blir litt baby syk, selvom jeg sikkert ikke kommer til og få unge på noen år, så er det lov og drømme litt, jeg er veldig glad i unger selv, når man er kommet oppi den alderen der folk får unger og folk skal lage en familie, så seie det seg litt at man blir litt babysyk og har lyst på en liten selv!

- er du babysyk? #babysyk #like #norge #blogg 
Hei! 

no sitter jeg her og lure på hva jeg skal blogge om, men klare ikke komme på noe, så har dere noe dere liker og se på bloggen så er det bare og komme med tips til hva dere har lyst og se? 
 

Sonn såg jeg ut i 2009 - 2010 sonn ser eg ut no i dag!

litt forandra på ca 6 år! 

#forandring #fryder # me
 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits