julebord med en god gjeng!

Heisann !

da e me klar for julebord med en god gjeng, blir god mat, og vi skal ha taco og god drikke og godt selskap, så dette blir nok en koselig kveld kan eg tenke meg!

 

Video: mine julegaver 2016!

her kommer di gavene jeg fikk i år, jeg glemte noen men det går vell, men her er vertfall di jeg fikk!

hva syns dere?

#meg #norge #blogg #julegaver #jul 

Chrstmas time!

Heisann!

da er man klar for og feire jul på bømlo med min familie, og kjæresten min kommer herte i morgen kveld, og skal feire jul med oss i år! det blir ganske koselig kan eg tenke meg!  

jeg synger - if i die young

hva  syns dere?

Spørsmålsrunde om depresjon og angst!

Heisann!

no tenkte jeg og ha spørsmålsrunde om depresjonen og angsten min, og videoen kommer jeg til og filme i kveld så her det bare og spørre i vei om alt mulig dere lurer på! viss jeg får nok spørsmål! 

Videoblogg : christmas tag!

hva syns dere?

Nytt kamera: canon 1200d

Da blir da mye nye å fine bilder på bloggen å videoblogg!

konkurranse: ukens blogg!

Heisann!

da tenkte jeg at jeg ska ha ukens blogg hver eneste uke, så da er det bare og melde seg på, det eneste du trenger og gjere! er og skrive ka navnet ditt er og litt om ka bloggen din handler om i kommentarfeltet så er du med i trekningen, og kommer til og lese litt på bloggen til dere, og trekke en vinner hver uke! 

hva vil dere se på videoblogg?

Heisann!

jeg tenkte at no i di nermeste dagene så har jeg tenkt og lage litt videoblogger og sonn, får veldig mange liker videoblogger, men da lurer på hva liker dere best og se, når det gjelder det, hva vil dere jeg skal snakke om eller gjere på video! så hva liker dere og se folk snakke om eller gjere på video? 

Jeg er babysyk!

Hei!

når alle venninene mine får unger en etter en så kan jeg sei at jeg blir litt baby syk, selvom jeg sikkert ikke kommer til og få unge på noen år, så er det lov og drømme litt, jeg er veldig glad i unger selv, når man er kommet oppi den alderen der folk får unger og folk skal lage en familie, så seie det seg litt at man blir litt babysyk og har lyst på en liten selv!

- er du babysyk? #babysyk #like #norge #blogg 

va vil dere jeg skal blogge om ?

Hei! 

no sitter jeg her og lure på hva jeg skal blogge om, men klare ikke komme på noe, så har dere noe dere liker og se på bloggen så er det bare og komme med tips til hva dere har lyst og se? 
 

Forandring fryder!


Sonn såg jeg ut i 2009 - 2010 sonn ser eg ut no i dag!

litt forandra på ca 6 år! 

#forandring #fryder # me
 

Les mer i arkivet » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016
legg meg til som venn
Hei! jeg er ei jente på 23 år gammel år gammel, bor på en liten plass som heter bømlo, her kan du lese om livet mitt med depresjon og angst!Kontakt

asmn93@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits