Hei!

er det en ting jeg er så er det sommer menneske, jeg elsker sol og sommer der vi kan gå i lette klær og sole oss og bli brune og fine, og endelig har solen kommet litt tilbake til oss, selvom den sikkert ikke komme til og vare så lenge så må man nyte den så lenge man kan, blir så glad når jeg ser ut at det er varmt og fint ute, skulle nesten ikke tru at det snart nermer seg vinter, får det ser ikke sonn ut når man ser ut! i dag så er det over 20 grader ute, så da kan man kle på seg litt lettere klær for en gang skyld som er veldig fint!

er du sommer eller vinter menneske?

#sol #sommer #letteklær #meg

 
Heisann!

i dag så har jeg vert en liten tur ut og prøvd og få tatt noen nye bilder av meg som alltid er kjekt, men er ikke alltid like lett som og få di så fine som man håper på, men prøve og få tatt noen sonn at jeg kan begynne på en ny header til denne bloggen, for og så redigere nytt design! her får dere se noen av dem som blei tatt i dag!

hva syns dere?

hva syns dere?

#bilde #like # fotoshoot # meg # sminke
Heisann!

i dag så har jeg hatt fri og da tenkte jeg og gå ut og få tatt noen bilder av meg, noen blei litt uklare! men ellers gikk det fint!

 
Heisann!  

hva syns dere om bildene ?


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits