Spørsmålsrunde!

Hei!

no tenkte jeg og ha en spørsmålsrunde, der jeg svarer dere på alt om psykisk helse til hverdag, så her er det bare og slå seg løs og spørre om alt mulig, og viss jeg får mange nok spørsmål, så kommer jeg til og svare på video! 

ingen spørsmål er for domme, så her er det bare og spørre om alt dere lurer på!

så hva lure du på?


#spørsmålsrunde #spørsmål #meg #psykisk helse
 

spørsmålsrunde!

hei!

siden jeg har fått en del nye lesere på bloggen, så tenkte jeg og ha en liten spørsmålsrunde, og kommer til og svare på video viss jeg får mange nok spørsmål, kommer til og svare på alt dere spør om meg, om meg, depresjonen eller angst, eller hva dere har på hjerte, så her er det bare og sette seg ned og skrive noen spørsmål til meg i komentarfeltet! 

Spørsmålsrunde - komme til og svare på video!

Heisann!

no syns jeg at det trengte en spørsmålrunde, komme til og svare på video! så her er det og bare stille alt dere kom på! så kom igjen spør alt du lure på! 

Spørsmålsrunde om depresjon og angst!

Heisann!

no tenkte jeg og ha en spørsmålsrunde der dere kan stille spørsmål om depresjonen og angsten min,og komme til og svare på alt, får jeg nok spørsmål så svare jeg på video! så her er det bare og spørre om alt dere lure på!


#spørsmålsrunde # om #depresjon #like #bloggnorge #me 

Spørsmålsrunde - komme til og svare på video!

hei!

no tenkte jeg på en ny spørsmålsrunde, kanksje jeg har fått noen nye lesere her, så da ska dåke få sjangs til og komme med noen spørsmål dere lurer på!  

no prøve jeg igjen - spørsmålsrunde!

Heisann!

jeg hadde spørsmålsrunde for en stund siden, så fikk ikke nok spørsmål, så svarer på det jeg fikk på den forrige på den her, men jeg komme til og svare på video, så håper dere liker det! og håper dere stiller meg veldig mange spørsmål, sånn at jeg har masse og svare på når jeg lager video til dere! dere kan stille spørsmål om alt, om meg og livet mitt, depresjonen min, kjærligheten og alt! 

 

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017
+ legg meg til som venn
Hei! jeg er ei jente på 23 år gammel år gammel, bor på en liten plass som heter bømlo, her kan du lese om livet mitt med depresjon og angst!Norske blogger

Kontakt

asmn93@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits