hits


Hei!

no tenkte jeg og ha en spørsmålsrunde igjen men denne gangen svarer jeg på spørsmål om angsten og depresjonen min, jeg er en veldig åpen person når det gjelder det, målet mitt er og hjelpe andre som sliter med det men kanskje ikke tørr og åpne seg om det, angsten og depresjonen min er en stor del av meg, og kommer kanskje til og ha det med meg resten av livet, og derfor er det naturligvis en stor del av bloggen min og! så her er det bare og fyre løs og jeg kommer til og svare på alt. og hvis jeg får mange nok spørsmål så kommer jeg til og svare på video!
er det mer du lurer på, så er det bare og stille det i komentarfeltet, for da kan jeg begynne med ukens spørsmål!

 
Hei!

no tenkte jeg og ha en spørsmålsrunde, der jeg svarer dere på alt om psykisk helse til hverdag, så her er det bare og slå seg løs og spørre om alt mulig, og viss jeg får mange nok spørsmål, så kommer jeg til og svare på video! 

ingen spørsmål er for domme, så her er det bare og spørre om alt dere lurer på!

så hva lure du på?


#spørsmålsrunde #spørsmål #meg #psykisk helse
 
hei!

siden jeg har fått en del nye lesere på bloggen, så tenkte jeg og ha en liten spørsmålsrunde, og kommer til og svare på video viss jeg får mange nok spørsmål, kommer til og svare på alt dere spør om meg, om meg, depresjonen eller angst, eller hva dere har på hjerte, så her er det bare og sette seg ned og skrive noen spørsmål til meg i komentarfeltet! 
Heisann!

no syns jeg at det trengte en spørsmålrunde, komme til og svare på video! så her er det og bare stille alt dere kom på! så kom igjen spør alt du lure på! 
Heisann!

no tenkte jeg og ha en spørsmålsrunde der dere kan stille spørsmål om depresjonen og angsten min,og komme til og svare på alt, får jeg nok spørsmål så svare jeg på video! så her er det bare og spørre om alt dere lure på!


#spørsmålsrunde # om #depresjon #like #bloggnorge #me 
hei!

no tenkte jeg på en ny spørsmålsrunde, kanksje jeg har fått noen nye lesere her, så da ska dåke få sjangs til og komme med noen spørsmål dere lurer på!  
Heisann!

jeg hadde spørsmålsrunde for en stund siden, så fikk ikke nok spørsmål, så svarer på det jeg fikk på den forrige på den her, men jeg komme til og svare på video, så håper dere liker det! og håper dere stiller meg veldig mange spørsmål, sånn at jeg har masse og svare på når jeg lager video til dere! dere kan stille spørsmål om alt, om meg og livet mitt, depresjonen min, kjærligheten og alt! 

 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.