Hei!

før sommeren så gikk jeg turer hver dag, og trente nesten hver dag, men etter jeg var i mallorca så dabbet det av og jeg sluttet med det, men får at jeg skal få sonn halveis den kroppen jeg har lyst på til sommeren 2018 så er det snart på tide at jeg begynner igjen, så jeg tenkte fra mandag så skal jeg begynne med og gå turer og trene som jeg gjorde før, som skal bli ganske deiligt, blir sikkert litt fjellturer, og gå vanlige turer, og litt forskjellige styrke, og noe annet ! psyken min blir veldig mye bedre når man holder på med fysisk aktivitet! så det blir en fin tid fremover føle jeg no! 

#trening #hverdag
Hei!

når man går på skole så er det veldig godt og gå i slaske klær, store gensere og joggebokse, finnest ikke noe bedre enn og gå rundt i det!

#outfit #antrekk #joggeklær #hverdag
Hei!

No kommer jeg tilbake på bloggen, etter og tenkt over hva jeg skal gjere og det jeg har bestemt meg for er og beholde bloggen, har savnet det og sette meg ned og skrive til dere, så da kommer jeg til og forsette med det!  


tights fra cubus

topp fra cubus 

sko fra outlet

hva syns dere?
Heisann!

etter jeg begynte og gå tur hver dag, og trene , så føle jeg meg bedre psykisk, søvnen er mye bedre og det er helt bra, jeg er enda ikke frisk psykisk, men det er utrolig bra at jeg tenker mer positivt no, det gjer livet mitt litt bedre, det er utrolig godt og gå tur og, og det kjennes veldig godt ut etterpå! og det vises godt på vektet, at jeg har endret på kostholde og sluttet med brus og godteri,og går tur og  drikke mer vann enn jeg gjorde før! og jeg får mer motivasjon når jeg ser at jobben jeg gjør vises på vekten! tenk hvor mye en god tur kan gjere med humøret ditt!

håpe alle får en fin søndagskveld?

 


#trening #helse #psykiskhelse #meg
 

 
Hei!

jeg bare lure på hva du vil lese på bloggen min, får jeg sitter her med hjerneteppe og veit ikke hva jeg skal blogge om, Så da trenger jeg hjelp fra dere, vet ikke hva dere syns er intressant og lese om, om det er psykisk helse, trening, eller masse annet, så her er det bare og komme med tips i kommentar feltet! 
Hei! 

kjenne meg utrolig sliten etter gårsdagen, vannblemmer under foten, og utrolig sliten, begynte og gå klokken 9 på morgenen i går, og hadde gått 10 tusen skritt før klokken 1, i dag så skal jeg bare slappe av og nyte dagen, og gå en liten tur seinare! og nyte solen! 

hva skal dere i dag?

#trening #meg #livet 

 
Heisann!

i dag så kjenne meg jeg meg utrolig sliten men det er godt det og, får har gått veldig masse turer idag, som har vert utrolig godt, prøve jo og gå ned i vekt, så da er det godt og gå litt og! håpe alle har fått en utrolig fin dag!
 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits