mamma døde av kreft!

Hei!

Er det et ord jeg hater over alt på jord, så er det kreft, det kan ramme hvem som helst og når som helst, man veit aldri hvem det rammer, og det er ganske ekkelt og skummelt, mamma hadde kreft i 4 år før hun døde, og det var helt jævlig og se sin egen mor ha det så ille og vite at man ikke kan gjøre noe for hun eller hjelpe hun på noen som helst måte, savner hun får hver dag som går, og tenker på hva vi hadde gjort hadde hun levd i dag, hvor vi bodd, hvem jeg hadde vert med, alt som jeg ikke kommer til og få svar på!

Og miste sin egen mamma pga kreft er ikke lett i det hele tatt, at hun bare dør rett forann øynene mine og jeg kan ikke gjere noe for og redde hun, for og holde hun i livet, det er 7 år siden hun gikk bort fra meg men følelsene er forsatt like sterke, og jeg kan forsatt se det for meg hvordan jeg hadde det etterpå og hvordan hun så ut der hu låg og ikke klarte og sei noen ting!

dette har en god grunn for at jeg sliter psykisk, håper hun har det bedre der hun er no!


#psykiskhelse #kreft #helse #meg #torsdag
 

grillet for første gang i år!

Heisann!

i dag så fant vi ut at vi skulle grille noen pølsen, for det er så utrolig godt med grillet mat, så da gikk vi ut og satt ute og spiste mat mens vi grillet, det var utrolig koselig! 

håpe alle får en utrolig fin kveld! 

Kjæreste innlegg!

Hei!

No tenkte jeg og skrive eit innlegg om den beste gutten jeg noen sinne har møtt, den personen som gjør dagen min lysere og som gjer at jeg klarer og stå opp om morgenen, den personen som støtte meg i tykt og tynt, som gir meg støtte når jeg er langt nede, tenk at jeg er så heldig og ha møtt en så fantastisk person, som har utrolig god personlig, han gir meg komplimenter hver eneste dag, og blir veldig glad for det selvom jeg ikke er så god til og vise det. 

han er min bestevenn, kjæreste og forlovede, han er den personen jeg har lyst og leve resten av livet i lag med! Og gleder meg utrolig mye til alle minnene vi kommer til og få i år! 

- har du kjæreste? 
 

konkurranse: ukens blogg!

Heisann!

da tenkte jeg at jeg ska ha ukens blogg hver eneste uke, så da er det bare og melde seg på, det eneste du trenger og gjere! er og skrive ka navnet ditt er og litt om ka bloggen din handler om i kommentarfeltet så er du med i trekningen, og kommer til og lese litt på bloggen til dere, og trekke en vinner hver uke! 

Les mer i arkivet » Mars 2017 » Februar 2017 » Januar 2017
+ legg meg til som venn
Hei! jeg er ei jente på 23 år gammel år gammel, bor på en liten plass som heter bømlo, her kan du lese om livet mitt med depresjon og angst!Norske blogger

Kontakt

asmn93@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits